AYDIN / GERMENCİK - Şehit Mehmet İlkokulu

İbrahim ULUTAŞ - Okul Müdürü

1968 Yılında Aydın İlinin Germencik İlçesine bağlı Ortaklar kasabasında doğdu. Evli ve iki çocuk sahibidir.

İlkokulunu Ortaklar Atatürk İlkokulunda, Ortaokul ve Liseyi Ortaklar Lisesinde, Üniversiteyi Ağrı Eğitim Yüksekokulunda okudu. Daha sonra Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesinde 2 yıl daha eğitim alarak Öğrenimini Fakülte düzeyinde tamamladı.

1991 yılında Erzincan Akdoğdu köyüne Müdür Yetkili Öğretmen olarak atandı. 3 yıllık görevinin ardından askerlik görevini tamamlayıp 1995 yılında Afyon Sincanlı Kayadibi Köyünde sınıf öğretmeni olarak görev yaptı. Aynı yerde Müdür Baş Yardımcısı ve Okul Müdürü görevlerinde bulundu. Daha sonra Aydın Söke Tuzburgazı köyünde görev yaptı.

2010 yılında Kuyucak Kayran İlköğretim Okulunda Müdürlük yaptı. 03.07.2019 tairih itibariyle okulumuzda Okul Müdürü olarak görev yapmaktadır.