AYDIN / GERMENCİK - Şehit Mehmet İlkokulu

Ekm

Okulumuz Okul Aile Birliği Toplantısı yapılmıştır. Toplantıda Okul Aile Birliği üyeleri seçilmiştir.

Okul Aile Birliği üyelerinin katılımı ile yapılan bir diğer toplantıda ise 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu başkanı olarak Buket KOŞAR, Başkan Yardımcısı olarak Nilüfer KARATAŞ, Muhasıp Üye olarak Emine GÜZELSOY, üye olarak Bilge Demet MACUN, üye olarak Damla SONBAHAR seçilmiştir.

Tüm velilerimize saygıyla duyurulur.

Değerli Velimiz,

Okulumuz öğrencileri ve siz velilerimize yönelik Diyabet Bilgilendirmesi yapılmaktadır.

Bu yüzden sizlere aşağıda belirttiğimiz bilgileri sunuyoruz. Lütfen dikkatli bir şekilde okuyunuz.

Eğer belirtiler görünüyorsa ya da şüphelendiğiniz bir durum var ise en yakın sağlık kuruluşuna başvurunuz. Şehit Mehmet İlkokulu olarak sağlıklı günler dileriz.

Şehit Mehmet İlkokulu Müdürlüğü

Ekm

Okulumuzda eğitim gören öğrencilerimize yönelik sağlık taramaları yapılacaktır.

Bu uygulama öğrencimizin kayıtlı olduğu sağlık merkezinde aile hekimi tarafından gerçekleştirilecektir.

Tarama formu, Aile Hekiminin ıslak imzalı şekilde okulumuza veli tarafından teslim edilmesi gerekmektedir.

Sağlıklı Yaşamın ilk koşulu sağlığımızı kontrol etmektir.

Şehit Mehmet İlkokulu olarak Sağlıklı günler dileriz.